قال الفنان المصري، أحمد بدير، إنه برحيل زميلته الفنانة سهير البابلي التي توفت، أمس الأحد، خسر العالم "ضحكة وابتسامة لن تُعوّض".
وأضاف بدير خلال مداخلة هاتفية على قناة CBC التي لم يتمكن من كبح مشاعره على الهواء وبكى متأثراً بحزن: "قلبي حزين جداً، متغلاش على ربنا، وأنا قضيت معاها أجمل أيام عمري في ريا وسكينة، أكثر من 8 سنين مسرح وكنت بروح كل يوم وعارف أنها هتفاجئني بحاجة جديدة وتعليني لفوق".
وأضاف بدير: "كنت بضيع ليها إفيهاتها وكانت بتستحمل، والممثل لما يشتغل مع الأقوى منه بيكبر، وهي كانت كبيرة وتكبّر اللي معاها وإنسانة طيبة وحنونة وعاطفية وأم وأخت... ليها مواقف كتير مع الكومبارس وكانت بتقف معاهم وتساعدهم ومثقفة وفاهمة قضايا البلد والمشاكل الاجتماعية وبتحط إيدها على الجرح علشان المشاهد يفوق، والمسرح كان مدرسة وهي كانت رائدة المدرسة".
وتابع بدير: "كانت بتقولي عايزين نعمل مسرح بس عايزين ورق كويس والكلام ده كان من 14 سنة تقريباً، وهي كانت نجمة مسرح وربنا يجعلها من أهل الجنة، فقدنا ابتسامة وضحكة وقيمة وقامة فنية كبيرة".
واشتهر الفنان احمد بدير بدور البكباشه "عبدالعال" في مسرحية "ريا وسكينة" التي كانت سهير البابلي من أبرز أبطالها ولعبت دور "سكينة".